Falda Kemer Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kemer görmek ne demek? Falında kemer çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kemer neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kemer Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kemer Görmek Ne Demektir?

Falda kemer görmek maddi sıkıntı manasına gelir. Kişinin yakın zaman içinde biraz sıkıntı çekeceğine yorumlanır. Usta yorumculara göre falında kemer gören kisme hiç beklemediği masraflarla karşılaşır. Bazı yorumcu ise hesabını iyi yapamadığı ve savurganlık yaptığı için madddi sıkıntı yaşayacağını belirtmiştir lakin falda çıkan kemer maddi darlık ve ruhsal sıkıntı yaşanacağına dair erken uyarıdır.

Kimi falcı için kahve falında kemer görmek iki kişi arasında sıkı bir bağ oluşacağına işarettir. Bu falcılara göre kişi yeni tanıştığı kimse ile iyi arkadaş olacaktır. Aralarındaki arkadaşlık bağı ilerleyecek ve gün geçtikçe sıkı bir dostluk haline gelecektir. Sevgilisi olmayan kimse için bu fal çok iyi bir kısmet bulunacağına işarettir. Bu kısmet kişinin ruh ikizi gibi olacaktır. Oldukça mutlu günler sizi beklemektedir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kemer çıkması sabır demektir. Bu yorumculara göre dertler ve sıkıntılar adeta bir kemer gibi fal sahibini sıkmaktadır fakat bu geçicidir. Fal sahibi eğer sabrederse sıkıntılarından kurtulacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.