Falda Keman Görmek Ne Anlama Gelir

Falda keman görmek ne demek? Falında keman çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan keman neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Keman Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Keman Görmek Ne Demektir?

Falda keman görmek kişilik manasına gelir. Fal sahibinin kişiliği hakkında yorum yapılır. Usta falcılara göre falında keman gören kimse masum, saf kalpli ve narin kimsedir. Görüntüsünde bu özellikleri barındırmıyor olsa da içinde öyledir. Çevresindeki insanlara güvenir, kimsenin kötü olmasını istemez, hinlik düşünmez, söylenen kötü sözler karşısında belli etmese de çok kırılır. 

Kimi falcı için kahve falında keman görmek üzülmek demektir. Tanıdığınız kimsenin sizi üzeceğine yorumlanır. Bu yorumculara göre bir arkadaşınız, akrabanız ya da sevdiğiniz birisi sizi üzecek davranışlarda bulunacaktır. Hiç beklemediğiniz bu olay karşısında üzüleceksiniz denir. Ayrıca her zaman davranış değil bu bir haber de olabilir. Tanıdığınız kimseden gelecek üzücü haber ile siz de kederleneceksiniz yorumu yapılır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda keman çıkması küslük manasına gelir. Bu yorumculara göre yakın olduğunuz bir kimse ile küseceksiniz. Bu kimsenin kim olacağı konusunda keman şeklinin falın neresinde olduğuna bakılır. Falda çıkan keman eğer fincanın ağız bölgesine yakınsa o zaman aileden birine ya da çok yakın arkadaşınıza küseceğiniz söylenir. Eğer keman şekli fincanın dip kısmına yakınsa o zaman iş arkadaşı, bir akraba ya da komşunuza küseceğiniz rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.