Falda Kelle Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kelle görmek ne demek? Falında kelle çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kelle neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kelle Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kelle Görmek Ne Demektir?

Falda kelle görmek, saygı görmek ve takdir edilmek manalarına gelir. Usta falcılara göre falında kelle çıkan kimse kıdem atlar. Ticaretle uğraşıyorsa işlerini büyütür, ortak alır ya da yeni sektörde atılım yapar. Kişinin maddi geliri artar ve bu başarısı takdir görür. Başarılarıyla saygı duyulan kişi olacak diye rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında kelle görmek çevrenizde gerçek arkadaşlar ve dostlar olduğuna yorumlanır. Bu falcılara göre başınız sıkışsa yardıma koşturacak insanlara sahipsinizdir. Bu durumun farkın olmanın verdiği güvende olma hissi oldukça memnun edicidir. Kurduğunuz gerçek arkadaşlıklar ve dostlukların değeri zor zamanda anlaşılacaktır.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda çıkan kelle düşman ya da kötü niyetli kimse demektir. Yorumcular etrafınızda bulunan böyle kimseye karşı her zaman dikkatli olmalsıınız der. Bu kimse arkanızdan iş çevirir, laf taşır ve diğer insanlarla aranızı bozmak ister. Bu insan takıntılı ve kıskançtır. Sizi rakip gördüğü zaman sonuna kaadar uğraşmaktan ve yolunuza taş koymaktan çekinmeyecektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.