Falda Kelepçe Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kelepçe görmek ne demek? Falında kelepçe çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kelepçe neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kelepçe Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kelepçe Görmek Ne Demektir?

Falda kelepçe görmek uyarıdır. Çalışan kimseler için iş hayatında karşılaşacakları tersliklere karşı erken ikaz olarak yorumlanır. Usta falcılara göre falında kelepçe çıkan kimse iş hayatında birtakım sorunlarla karşılaşacaktır. Bu sorunlar beklemediği sorunlar değildir. Kendini göstere göstere gelmektedir. Bu yüzden boşvermişlik ya da ertelemek gibi hataya düşülmemelidir denir.

Kimi falcı için kahve falında kelepçe görmek çevrenizde yer alan kötü insanların hedefinde olmak demektir. Bu falcılara göre kişinin hareketlerini izleyen ve ondan haz etmeyen kimseler vardır. Aslında bu kimseler kişiyi kıskanan kimselerdir. Onun iyi olmasını istemezler ve yoluna taş koymaktan çekinmezler. Böyle kötü insanlara karşı tedbir almanız gerekmektedir çünkü onlar zayıf anınızda sizi sıkıntıya sokmaktan çekinmeyeceklerdir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kelepçe maddi sıkıntı ve mutsuzluk demektir. Bu yorumcular fal baktıran kimse hakkında harcamalarına ve yaptığı yatırımlara dikkat etmediği için borçlanacağını belirtirler. Borç alan kişi onu ödemekte de zorlanacak ve sıkıntı içine düşecektir. Bu sıkıntı ve stres birleşince hem kendisi hem de ailesi mutsuz olacaktır. Falcılar savurganlıktan ve kontrolsüzlükten kaçınmanızı tavsiye ederler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.