Falda Kedi Gözü Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kedi gözü görmek ne demek? Falında kedi gözü çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kedi gözü neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kedi Gözü Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kedi Gözü Görmek Ne Demektir?

Falda kedi gözü görmek sıkıntı demektir. Özellikle maddi sıkıntı olarak yorumlanır. Usta yorumculara göre falında kedi gözü gören kimse maddiyat sorunları yaşayacaktır. Borçlarını ödeyemeyecek ya da yeni borç almak durumunda kalacaktır denir. Bu maddi sıkıntı manevi sıkıntı da oluşturacaktır. Bu yüzden sabırlı olmalıdır.

Kimi falcı için kahve falında kedi gözü görmek kötü insanlara işaret eder. Bu falcılara göre kedi gözü sizi çekemeyen ve iyi olmanızı istemeyen insaları temsil eder. Bu kimseler sizin rakip olarak görürler ve sizi kıskanırlar. Onlardan daha iyi olmanızı istemezler ve bu yüzden sürekli yolunuza taş koymaya çalışırler. Hatta daha kötü olanlar hakkınızda dedikodular çıkarabilir. Bu durumlara karşı hazırlıklı olmanızda fayda vardır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kedi gözü nerede olduğuna göre yorumlanır. Eğer kedigözü fincanın içinde çıkıyorsa o zaman başınıza gelecek kötü olaylara yorumlanır. Kedi gözü tabakta çıkıyorsa o zaman ailenize ya da hen halkına gelecek olaylardan bahsedilir. Her iki durum da iyi yorumlanmaz ve fal sahibi için üzüntü demektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.