Falda Kedi Balığı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kedi balığı görmek ne demek? Falında kedi balığı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kedi balığı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kedi Balığı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kedi Balığı Ne Demektir?

Falda kedi balığı görmek, hayırlı haber demektir. Gelecek hayırlı haberlere ve olumlu gelişmelere yorumlanır. Usta yorumcuların dediğine göre falında kedi balığı gören kimse güzel haberler alacak ve mutlu olacaktır. Bu haberler sadece kendiyle ilgili değil çevresindeki insalarla da alakalı olacaktır ve onların sevinçlerine de ortak olacaktır. Ayrıca çevreden iyilik görmek ve huzur bulmak manalarına yorumlayan falcılar da vardır.

Kimi falcı için kahve falında kedi balığı görmek, aşk demektir. Bu falcılara göre fal baktıran kimsenin aşk hayatı hareketlenecektir. Sevdiği olmayan kimse aşık olacaktır. Zaten aşık olan ya da evli olan kimseler aralarındaki aşkı tekrar canlandıracaklar. Kimi falcı bu aşkı manevi aşk olarak yorumlamıştır. Onlara göre fal sahibi manevi aşka ulaşacak ve huzuru bulacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kedi balığı kötü insanlara işarettir. Çevrenizde yer alan bu kimse hem iki yüzlü hem de laf taşıyan kimsedir. Bu kimse ile olan bağınızı kesmeniz faydanıza olacaktır. Bu kişinin kim olduğunu öğrenip, aynı kötülüğü size yapmadan önce aranıza mesafe koymalısınız denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.