Falda Keçi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda keçi görmek ne demek? Falında keçi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan keçi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Keçi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Keçi Görmek Ne Demektir?

Falda keçi görmek telaş ve huzursuzluk demektir. Kişinin ufak sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında keçi gören kimsenin başına gelecek olaylar onu biraz telaşlandıracaktır. Bu olaylar özellikle dostlardan ve akrabalardan gelecek haberler şeklinde olacaktır. Kişinin elinden bir şey gelmeyecek ve bu yüzden huzursuz olacaktır. Yaşadığı huzursuzluklar fal sahibini rahatsız edecek ve sabrını sınayacaktır fakat sabırlı olduğu müddetçe sonuç iyi olacaktır.

Kimi falcı için kahve falında keçi görmek dikkatli olmak demektir. Fal baktıran kimsenin şu sıralar yaptığı hareketlere ve söylediği sözlere dikkat etmesi gerektiği söylenir. Ağzından kaçıracağı sözler sebebiyle etrafındaki insanları kırabilir ya da onlardan tepki görebilir. Ayrıca yaptığı davranışlar başkalarının hoşuna gitmeyebilir. Bu yüzden daha düşünceli olmalı ve bencil davranmamalıdır. Bu özel yaşamında ve sosyal yaşamında ona fayda sağlayacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan keçi sakin olmak ve yardım isteyenleri desteklemek manalarına gelir. Bu yorumculara göre çevrenizde bulunan insanlar zor duruma düştüğü zaman yardımınızı beklerler. Onlara destek olmayı ihmal etmeyin. Aynı şekilde özel hayatınızda da sevdiğinizin ya da aile fertlerinin isteklerini dikkate almanızda fayda olacaktır. Sakin kalarak onlarla mantıklı şekilde konuşarak aranızdaki ilişkiyi daha pekiştirebilirsiniz.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.