Falda Kazık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kazık görmek ne demek? Falında kazık çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kazık neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kazık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kazık Görmek Ne Demektir?

Falda kazık görmek mutluluk manasına gelir. Fal sahibinin sıkıntılarından kurtulacağına ve bir süre mutlu olacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında kazık gören kimsenin mutluluğu kazığın boyu ile ilgilidir. Eğer kazık uzun ise bu mutlu dönem uzun yıllar sürecektir. Eğer kazık kısa ise o zaman mutluluk kısa sürecektir. Kişiyi mutlu edecek olay, falda kazığın yanındaki diğer şekillere göre yorumlanır. Bu başından geçecek iyi bir olay ve alacağı iyi bir haber olabilir.

Kimi falcı için kahve falında kazık görmek düşman demektir. Bu falcıların dediğine göre falda çıkan kazık, kişinin arkasından işler çeviren ve gizli gizli onun kuyusunu kazmaya çalışan düşmanları vardır. Düşmanları her zamana onu izlemekte ve zayıf anını kollamaktadır. Bu yüzden dikkatli olması, attığı adımlara dikkat etmesi ve önlemini alması tavsiye edilir. Kahve falı yorumcuları da kazık yolunuza çıkacak engelleri simgeler. Bu engeller çalışıyorsanız kariyeriniz için önemlidir ve takılmanız durumunda zarar verir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.