Falda Kayık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kayık görmek ne demek? Falında kayık çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kayık neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kayık Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kayık Görmek Ne Demektir?

Falda kayık görmek; huzur, mutluluk, tatil gibi manalara gelir. Fal sahibinin huzur bulacağı durumlar ile yorumlanır. Usta falcılara göre falında kayık gören kimse kendine vakit ayıracaktır. Bu tatil olabilir, eğlence olabilir, gezi olabilir ya da daha başka aktiviteler olabilir. Sonunda kişinin keyif alacağı, mutlu olacağı, manevi açıdan da huzur bulacağı rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında kayık görmek yapılan hatalara işarettir. Bu falcıların dediğine göre fal baktıran kimse geçmişte yaptığı hataların bedelini ödemeye başlamıştır ya da başlayacakır. Bazılarını telafi etek için vakti olsa da bazıları için artık çok geçtir. Bunları en az hasarla atlatmak için önlemlerini alması tavsiye edilir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan kayık devletten gelecek haberdir. Bu haber iy mi kötü mü kayığın etrafındaki diğer şekillere bakılarak yorumlanır. Eğer kayık dalgasız ve sakin görünümlü bir sudaysa yahut etrafında kuş ya da balık şekli varsa o zaman devletten müjdeli haber gelecektir. Eğer kayık dalgalı görünen sudaysa ve etrafında kötü manaya gelen şekiller varsa o zaman gelecek haber kötü olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.