Falda Kayak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kayak görmek ne demek? Falında kayak çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kayak neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kayak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kayak Görmek Ne Demektir?

Falda kayak görmek uyarıdır. Dikkat etmeniz gereken dönem içinde olduğunuza yorumlanır. Usta falcılara göre falında kayak gören kimse zor bir döneme girer. Zor kararlar vermesi gerekecektir. Başka falcıya göre, kişi oldukça şanssız olacaktır ve tabiri caizse elini attığı her iş elinde kalacaktır denir. Bu durumlara karşı hazırlıklı olmalı ve kafanızda yapmayı planladığınız şeyler varsa ertelemelisiniz diye tavsiye edilir.

Kimi falcı için kahve falında kayak görmek fevrilik ve çıkıntılık manasına gelir. Fal baktıran kimsenin ani çıkışlar yapacağı ve duygusal hakimiyetinin artacağı döneme gireceği rivayet edilir. Bu falcılara göre kişi bir karar verirken ya da bir olay karşısında duygularına hakim olamayacak ve buna göre hareket edecektir. Falcılar sakin kafayla düşünmeniz gerektiğini aksi halde bu dönemi zararsız atlatmanızın mümkün olmayacağını belirtir.

Bazıe kahve falı yorumcularına göre falda çıkan kayak takımı iki yüzlü insan demektir. Fal sahibi, çevresinde bulunan ikiyüzlü kimselere karşı dikkatli olmalıdır. Şimdi dost gibi görünen bu kişiler yarın düşman olabilirler. Tedbiri elden bırakmalalı ve aradaki mesafeyi korumalıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.