Falda Kaval Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kaval görmek ne demek? Falında kaval çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kaval neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kaval Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kaval Görmek Ne Demektir?

Falda kaval görmek, olumsuz manalara yorumlanır. Kaval yüksek sesli bir çalgıdır. Bu sebeple falda çıkan kaval, arkanızdan konuşanlar şeklinde yorumlanır. Usta falcılara göre falında kaval gören kimse hakkında dedikodu çıkarılır. Bu aslı astarı olmayan söylemler kişinin itibarına zarar vermesi için rakipleri ya da düşmanları tarafından çıkarılmıştır. Kişi sabırlı olmayı başardığı zaman zaten insanlar bunların uydurma olduğunu anlayacaklardır. 

Kimi falcı için kahve falında kaval görmek sizin kulağınıza kadar gelecek dedikodular demektir. yalan yanlış haberler alacağınıza yorumlanır. Bu falcılara göre duyduğunuz her habere hemen inanmamalısınız. Gelen haberin doğruluğunu sorgulamadan ona inanıp gittiğiniz yerlerde anlatırsanız dedikoduyu yayan kişi olacaksınız. Falcılar, doğruluğunu teyit etmediğiniz konuları dillendirmemeniz gerektiği konusunda sizi uyarır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda kaval çıkması karışıklık demektir. Fal baktıran kimse hayatında birtakım karışıklıklar içinde kalacak denir. Özellikel iş yaşamı için söylenen bu durum sosyal yaşamınızda da karşınıza gelebilir. Sabırlı olmak en büyük yardımcınız olacaktır. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.