Falda Kasa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kasa görmek ne demek? Falında kasa çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kasa neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kasa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kasa Görmek Ne Demektir?

Falda kasa görmek başarı manasına gelir. Kişinin elde edeceği başarılara ve isim yapmasına yorumlanır. Usta yorumculara göre falında kasa gören kimse çalışıyorsa iş hayatında başarılı olacak ve yükselecektir. Falcılar, yönetici ya da daha iyi pozisyonlara terfi alınacağını rivayet eder. Ayrıca çalışmayan kimseler için bu başarı günlük yaşantısında gelecektir. Kişisel meselelerini çözecek ve ilişkilerinde başarıyı yakalayacak yorumu yapılır.

Kimi falcı için kahve falında kasa görmek dost ve arkadaşlar demektir. Bu falcılara göre fal baktıran kimsenin başı dara düşecektir fakat dostları ve arkadaşlarının yardımıyla bu darlıktan kolayca kurtulacaktır. Çevresinin desteğini gören kimse ayrıca manevi açıdan da rahatlayacak ve böyle insanlar çevresinde olduğu için huzurlu olacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kasa azim işaretidir. Fal sahibinin birtakım sorunlarla karşılaşacağı söylenir. Bu falcılara göre kişi önemli sorunlarla ve engellerle karşılaşacak ve biraz yıpranacaktır lakin azimli olduğu ve pes etmediği sürece sonunda kazanan taraf kendisi olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.