Falda Karpuz Görmek Ne Anlama Gelir

Falda karpuz görmek ne demek? Falında karpuz çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan karpuz neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Karpuz Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Karpuz Görmek Ne Demektir?

Falda karpuz görmek, şans demektir. Bu şans özel hayatta şanslı olmak şeklinde yorumlanır. Usta falcıların dediğine göre falda çıkan karpuz aşk hayatınızda şanslı bir kimse olduğunuz manasına gelir. Aşık olduğunuz kişinin oldukça iyi insan olması sizin şansınızı gösterir. Eğer sevdiğiniz yoksa karşınızı çok iyi bir kısmet çıkacak denir. Bu kişi örnek insan olacaktır ve şans sizi buluşturacaktır.

Kimi falcı için kahve falında karpuz görmek sıkıntıların geride kalması demektir. Daha rahat, daha ferah günlere dair müjde olarak yorumlanır. Bu falcılara göre; ödediğiniz borçlar yüzünden sıkıldıysanız rahatlayacaksınız, çözmeye çalıştığınız fakat bir türlü başaramadığınız sorunlar varsa çözülecek, önünüze konan engelleri bir bir aşacak ve güzel günlere kavuşacaksınız denir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda karpuz çıkması demek sevgilinizle ya da eşinizle aranızdaki sorunların geçeceğine yorumlanır. Bu yorumcular, karpuz nasıl tatlı bir mevye ise aranızın da o derece tatlı olacağını rivayet eder. Ayrıca kimi yorumcu için karpuz fal sahibinn aşk tazeleyeceğine yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.