Falda Karides Görmek Ne Anlama Gelir

Falda karides görmek ne demek? Falında karides çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan karides neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Karides Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Karides Görmek Ne Demektir?

Falda karides görmek, hayırlı manalara gelmektedir. Çalışan kimse için bu fal önemli bir iş yemeği daveti olarak yorumlanır. Usta falcılara göre falda çıkan karides işlerin artacağını ve çok güzel bir iş alacağınıza işarettir. Ticaretle uğraşan kimse yeni ortaklık ya da yeni anlaşmalar yapacak ve işlerini büyütecek denir. Çalışmayan kimsenin falında karides çıkması ise onun önemli kimselerle görüşeceği hatta karşılıklı misafirlik davetleriyle yemekler yenilecek yorumu yapılır.

Kimi falcı için kahve falında karides görmek maddi kazanç demektir. Beklemediğiniz yerden gelecek para olarak yorumlanır. Karides falda pek rastlanılmayan sembollerden olduğu için fal sahibine iyi para getirecek müjdedir. Miras ya da çekiliş gibi hiç beklemediği yerden para gelecek olan fal sahibi maddi olarak rahatlayacak ve bu para ona ilaç gibi gelecektir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda karides görmek nedir sorusuna başarıdır cevabını vermişlerdir. Onlara göre nadir görülen bu şekil fal baktıran kimse için oldukça başarılı günlere işarettir. Öğrenciyse derslerinde başarılı olacaktır, çalışıyorsa performansı artacaktır, tüccar ise işleri büyütecektir. Eğer kişi çalışmıyorsa bu yorumculara göre sosyal yaşantısında ve akrabaları arasında sözüne daha çok itimat edilen kişi olacak ve diğer insanların saygısını kazanacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.