Falda Karga Görmek Ne Anlama Gelir

Falda karga görmek ne demek? Falında karga çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan karga neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Karga Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Karga Görmek Ne Demektir?

Falda karga görmek belirsizlikler yaşamaya işarettir. Bu belirsizlikler yorucu ve hatta yıpratıcı olabilir. Usta falcılara göre falında karga çıkan kimse sıkıntılı döneme girer. Bu dönemde yalnızlaşıp, kendi kabuğuna çekilmek ister çünkü içinde bulunduğu ruh hali paylaşmayı sevmez. İnsanların kendisini anlamadığını düşünür ve sosyal olaylardan kendini soyutlamaya çalışır. Eğer böyle hislere kapıldığınızı görüyorsanız, arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Onların yardımı yeterli gelmiyorsa uzman yardımına başvurmanız tavsiye edilir.

Kimi falcı için kahve falında karga görmek iftira manasıan gelir. Bu falcılara göre arkadaşlarınızdan birisi arkanızdan dedikodunuzu yapmaktadır. Arkanızdan söylediği laflar bir yana size iftira atmaktadır. Bu duruma karşı dikkatli olmalı ve çevrenizde böyle kimse varsa o kişi ile temasınızı koparmalısınız denir.

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda çıkan karga maddi sıkıntı demektir. Onlara göre fal baktıran kimse yolunda gitmeyen işleri ve hesapta olmayan masrafların çıkması sebebiyle maddi darlık çekecektir. Harcamalarına dikkat etmeli ve gelecek günlerde karşısına çıkacak sürpriz masraflara karşı hazırlık yapmalıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.