Falda Kardan Adam Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kardan adam görmek ne demek? Falında kardan adam çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kardan adam neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kardan Adam Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kardan Adam Görmek Ne Demektir?

Falda kardan adam görmek hayal kırıklığı demektir. Usta falcıların dediğine göre falında kardan adam çıkan kimse olmayacak işler içindedir. Büyük hevesle girdiği bu işlerin sonucu hüsran olacaktır. Fal sahibi için hayallerinin boşa çıkması haricinde zaman, vakit ve emek kaybı da yaratacaktır.

Kimi falcı için kahve falında kardan adam görmek sıkıntı demektir. Bu falcılar kişinin karşılaşacağı aksiliklerden ve şanssızlıklardan bahseder. Onlara göre, fal baktıran kimse atacağı adımlara dikkat etmelidir çünkü aksilikler yakasını bırakmayacaktır. Her zaman b planı hazır olmalıdır diye tavsiye ederler.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre falda çıkan kardan adam, tartışma ve kavga manalarına gelir. Onlar, kişinin arkadaşlarıyla ya da aile üyeleriyle arasında anlaşmazlıklar olacağını söyler. Bu tartışmalar uzun ömürlü olmayacaktır ve tekrar eski hale döülecektir fakat uzatılırsa kavgaya kadar ilerleyecektir. Sakin olmaya çalışmak her zaman avantajınıza olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.