Falda Karanfil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda karanfil görmek ne demek? Falında karanfil çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan karanfil neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Karanfil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Karanfil Görmek Ne Demektir?

Falda karanfil görmek, yoğun duygular demektir. Duygusallıktan bahsedilir ve kişinin duygusal yapısına göre yorumlanır. Usta yorumcuların dediğine göre falda çıkan karanfil, fal baktıran kimsenin duygusal yapılı olduğunu ve duygularını yeterince kontrol edemediğine yorumlanır. Bu kimse hareketlerinde ve davranışlarında duygularının esiri durumuna gelmiştir ve bu yüzden bazen yanlış kararlar almaktadır. Falcılara göre kişi bu kadar duygusal olmamalıdır. 

Kimi falcı için kahve falında karanfil görmek demek yoğun duygular yaşayacaksınız demektir. Bu falcılar yaşayacağınız olayların, alacağınız haberlerin ve elinizde olmayan gündem değişikliklerinin duygularınızı alt üst edeceğini belirtirler. Onlara göre fal sahibi aşırı stresli, aşırı gergin, aşırı üzgün ya da aşırı mutlu zamanalar yaşayacaktır. 

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda karanfil çıkması sorun demiştir. Bu yorumculara göre karanfil kişinin hayatında yeni sorunlar açılacak demektir. Bu sorunların tohumlarını ise önceki hatalarıyla ya da yarım bıraktığı işlerle atmıştır derler. Ayrıca kişinin imkanı varsa şimdiden önlemini almalı ve geçmişe dönük hatalarını düzeltmeye çalışmalıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.