Falda Karagöz Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Karagöz görmek ne demek? Falında Karagöz çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan Karagöz neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Karagöz Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Karagöz Görmek Ne Demektir?

Falda Karagöz görmek uyarı manasına gelir. Usta falcılara göre falında Karagöz gören kimse fevri çıkışlar yapmaktan uzak durmalıdır. Yapısı gereği, yaptığı iş gereği ya da bulunduğu ortam gereği gergin vakitler geçirmektedir fakat bu gerginlikle hareket etmemelidir. Aksi halde zararlı çıkacaktır. Daha sakin olmalı ve karar vermesi gerektiğinde sakin kafayla düşünüp öyle karar vermelidir.

Kimi falcıya göre kahve falında Karagöz ve Hacivat görmek çevrenizden gelecek zarar manasına gelir. Bu falcılara göre çevrenizde bulunan kimseler sizi de beraberinde çıkmaza götürebilir ya da başınızı belaya sokabilir. Böyle kişilerden uzak durmalısınız. Kimi falcı ise kızkançlık yüzünden çevrenizde bulunan birinden zarar göreceğiniz ve yanlış yapmaya zorlanacağınız rivayet edilir.

Kahve falı yorumcuların bazılarına göre ise küslük demektir. Arkadaşlarınızla aranıza kara kedi girecek denir. Yorumcular inatlık yüzünden çıkacak tartışmalardan bahseder. İnatçılık yapmamanızı ve inatlık yapan arkadaşınızla da fazla uzatmadan konuyu tatlı şekilde kapatmanızı tavsiye eder.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.