Falda Kara Sinek Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda kara sinek görmek ne demek? Falında kara sinek çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kara sinek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kara Sinek Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Kara Sinek Görmek Ne Demektir?

Falda kara sinek görmek sıkıntı manasına gelir. Özellikle arkadaş ve akrabalardan gelecek sıkıntılara yorumlanır. Usta falcılara göre falında kara sinek gören kimse yakın olduğu insanalarla tartışacaktır. Bu tartışma büyüyecek ve hiç tahmin edemeyecekleri boyuta gidecektir. Tartışmanın üstünden zaman geçtikçe öfke yerini pişmanlığa bırakacaktır lakin yapılan davranışlar her iki taraf için de sıkıntılı günlerin bir süre devam etmesine neden olacaktır. Her iki kişinin de aynı çevrede olması ve aynı ortamlarda bulunuyor olması vaziyeti daha can sıkıcı duruma getirecektir.

Kimi falcı için kahve falında kara sinek görmek aldatmak manasına gelir. Onlara göre fal sahibi onu seven kişiyi aldatacaktır. Bu aldatma her zaman aşk manasına değil dostluk ve arkadaşlık manasında da yorumlanır. Hatta kahve falı yorumcularının kimisi anne ve babayı aldatmak olarak yorumlamıştır. Kişi, onların kandıracaktır lakin bu durum içinde şişecek ve sonrasında pişmanlık haline gelecektir diye rivayet edilir.


Kahve Falında Küçük Kara Sinek Görmek

Falda küçük kara sinek görmek, kişinin yaptığı işlerin karşılığını çok az aldığından dolayı ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma geleceğine, aile hayatında günden güne tartışmaların artacağına işaret etmektedir.

falda-kara-sinek-gormek--001.jpg

Falda kara sinek görmek, etrafındaki insanlar tarafından bir çok kez ihanete uğrayacağı, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceği demektir. Bu çalışmaların son derece tehlikeli olacağı ve ilerde kişinin başına dert olacağı anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Bir Sürü Kara Sinek Görmek

Falda bir sürü kara sinek görmek, fal sahibinin yaşamış olduğu zor ve sıkıntılı günleri atlatıp, huzurlu, bereketli, bolluk içerisinde geçecek olan bir döneme gireceğine, hayatının kusursuz bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.


Kahve Falında Uçan Kara Sinek Görmek

Falda uçan kara sinek görmek, kişinin kendisini yıpratan ve moralini bozan her şeyden kurtulacağına, huzurlu bir ömür geçirmek için kendisine zarar veren insanlardan bağını koparacağına, yaşamının daha kolay bir hal alacağına rivayet eder.


Kahve Falında Ölmüş Kara Sinek Görmek

Falda ölmüş kara sinek görmek, kişinin hayatındaki bazı olumsuzlukların gideceğine, işinin rast gideceğine, çalışmalarının bir çok kişi tarafından beğenileceğine, işinde kendisini kanıtlayıp makam sahibi olacağına alamet eder.


Kahve Falında Sivrisinek Görmek

Falda sivrisinek görmek, fal sahibinin göz yaşı düşeceğine, hayatındaki bazı insanların kendisine maddi ve manevi anlamda zarar vereceğine, kişinin hiç aşık olunmayacak birine aşık olacağına rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.