Falda Kar Tanesi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kar görmek ne demek? Falında kar tanesi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kar şekli neye işarettir? ite cevaplar...
Falda Kar Tanesi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kar Görmek Ne Demektir?

Falda kar tanesi görmek maddi kazanç manasına gelir. Kişinin eline geçecek para miktarının artacağına yorumlanır. Kahve falı yorumcularının dediğine göre falında kar gören kimsenin eline toplu para geçer. Bu para ihtiyacı olduğu sırada gelecek ve kişiyi sevindirecektir. 

Kimi falcı için kahve falında kar tanesi görmek ufak sorunlar manasına gelir. Bu falcılara göre sevdiğiniz kişilerle aranızda geçecek tartışmalar, bazı tatsızlıklara sebep olacaktır. Bu ufak sıkıntılar sakin kafayla ve anlayışla çözülmelidir. Aksi halde araya soğukluk girecek ve eski meseleler de üzerine eklenerek dağ gibi büyük sıkıntılar oluşacaktır.

Fal yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kar tanesi huzur manasına gelir. Onlara göre fal sahibi huzur bulacağı döneme girecektir. Ufak tefek sıkıntılar sebebiyle kafası bir türlü tam olarak rahatlayamayan kişi eline geçen fırsatı değerlendirecek ve dinlenerek rahatlayacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.