Falda Kandil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kandil görmek ne demek? Falında kandil çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kandil neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kandil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kandil Görmek Ne Demektir?

Falda kandil görmek iki şekilde yorumlanır. Birinci şekliyle, aşk hayatınızda meydana gelecek değişimlerdir. Usta falcılara göre kişinin aşk hayatı durgunlaşmaya başlayacaktır. Eski heyecanı bulamayacak ve monotonluktan sıkılmaya başlayacaktır. İkinci şekliyle aile içinde yaşanacak bazı soğukluklardan söz edilir. Aile üyeleri, bazı konularda fikir ayrılığına düşecek ve aralarındaki ilişkilerde bazı sıkıntılar yaşayacaklardır.

Kimi falcı için kahve falında kandil görmek huzur demektir. Bu falcılara göre fal baktıran kimse uzun süredir aradığı huzuru bulacaktır. Kafasını dinlemek için kendine ve ailesine vakit ayıracak, arkadaşlarıyla keyfili zamanlar geçirerek kafasını dağıtacaktır. Hayatına yapacağı bu ufak dokunuşlar olumlu etki yaratacak ve rahatlamasını sağlayacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kandil hem iyi hem de kötü manaya yorumlanır. Elinize geçecek paradan söz edilir. Bu para ile fal sahibi mutlu olacak ve varsa borçlarını ödeyip rahatlayacaktır lakin etrafında bazı rakipler ve düşmanlar türeyecektir. Onu çekemeyen kimselerin oluşturacağı bu grup, kişinin arkasından iş çevirmeye çalışacak ve huzurunun kaçmasına sebep olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.