Falda Kanca Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kanca görmek ne demek? Falında kanca çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kanca neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kanca Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kanca Görmek Ne Demektir?

Falda kanca görmek, sorun demektir. Çözülmesi oldukça güç olan sorundan bahsedilir. Usta falcılara göre falında kanca gören kimsenin başına bir sıkıntı gelecektir. Bu sıkıntıya sebep olan şey ise karşılaştığı sorunlar olacaktır. Bu sorunlar, üstesinden kolayca gelinecek gibi görünse de kişiyi oldukça güç durumlara sokabilir. Kişinin ufak sorunları dahi ciddiye alması ve biran önce çözüme kavuşturması gerektiği önerilir.

Kimi falcı, kahve falında kanca görmek hakkında yardım almak demiştir. Onlara göre fal baktıran kimsenin başı dara düştüğünde yardım eli uzatacak dostları vardır. Kimi falcı ise kişinin iş ve ikili ilişkiler konusunda yardıma ihtiyacı olacak ve tanıdığı kimseler ona bu konuda yardımcı olarak işini kolaylaştıracaktır der.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kanca çıkması fincanın neresinde olduğuna göre yorumlanır. Örneğin fincanın sapına yakın yerde çıkan kanca iş konusundaki sıkıntılara, fincanın tabanındaki kanca gönül işlerindeki sıkıntılara, kahve tabağındaki kanca şekli ise ailebi konulardaki sıkıntılara yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.