Falda Kanat Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kuş kanadı görmek ne demek? Falında kanat çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kanatlar neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kanat Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kanat Görmek Ne Demektir?

Falda kanat görmek seyahat manasına gelir. Fal sahibi için yolculuk yapılacağına yorumlanır. Usta falcıların ddiğine göre fal baktıran kimse güzel bir seyahate çıkacaktır. Bu seyahat iş seyahati de olabilir. Kişinin son derece keyif alacağı ve yeni yerler keşfedeceği bir seyahat olacaktır.

Kimi falcı için kahve falında kuş kanadı görmek sıkıntıların geride kalacağı manasına gelir. Bu falcılara göre sıkıntılı dönemler geçiren kişi için bu zorlu dönemler geride kalmıştır ve artık kuş gibi hafifleyeceği günler yakındır. Fal sahibinin ferahlayacağı ve huzur bulacağı günlere işarettir.

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda çıkan kuş kanadı para ve şöhrettir der. Onlara göre kişi yapacağı işler ile adını duyuracak ve adı daha geniş çevrelere yayılacaktır. Adının daha çok tanınmasıyla birlikte maddi gelirleri de artacak ve hayat standardı yükselecektir. Bahsedilen kişi için fal baktıran kimsenin eşi, yakın arkadaşı ya da kardeşi olabileceği de belirtilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.