Falda Kan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kan görmek ne demek? Falında kan torbası çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kan neye işarettir? İşte cevaplar..
Falda Kan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kan Görmek Ne Demektir?

Falda kan görmek, yokluk ve kıtlık manasına gelir. Falında yaralı ve kan kaybeden insan gören kimse hakkında yorumcular maddi sıkıntı yorumu yapmışlardır. Onlara göre bu fala göre kişinin borçlanacağı ya da borçlarını ödemekte güçlük çekeceği belirtilir. Bu maddi sıkıntı ailesini de yıpratacaktır. Sabırlı olmalı ve bu zor günlerde tüm aile birbirine destek olmalıdır.

Kimi falcı için kahve falında kan görmek kötülük demektir. Başınıza gelecek kötü durumlardan bahsedilir. Bu falcılara göre fal sahibinin başına gelecek olaylar onu hiç memnun etmeyecektir. Tüm aksilikler ve şanssızlıklar onu bulacaktır. Yolunda gitmeyen işleri sebebiyle oldukça sıkıntılı ve zor zamanlar geçirecektir. Bu yüzden bir işe girişecekse beklemeli, iş değiştirecekse iyi düşünmelidir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda kan torbası çıkması hakkında haksız kazanç demişlerdir. Fal baktıran kimse bir yerde haksızlık yapmış ve bir kimsenin hakkını gasp etmiştir. Boynundaki bu kul hakkı onun için iyi değildir. Kimi yorumcu ise ticaretle uğraşan kişilerin haksız kazanç elde ettiklerine yorum getirmişler ve bu para ile onlara mutluluk gelmeyeceğini belirtmişlerdir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.