Falda Kalp ve Anahtar Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kalp ve anahtar görmek ne demek? Falında kalp ve anahtar çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kalp neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kalp ve Anahtar Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kalp ve Anahtar Görmek Ne Demektir?

Falda kalp ve anahtar görmek aşk manasına gelir. Hayatınıza girecek yeni kişinin olacağına yorumlanır. Usta falcılara göre sevgilisi olmayan kimsenin hayatına girecek yeni kişiye ilk görüşte aşık olunacağı rivayet edilir. Bu yeni kişi duygularınıza karşılıksız kalmayacak ve güzel bir ilişki başlayacak denir. Evli kimseler için aralarındaki soğuk günlerin yok olacağı ve tekrar eski heyecanlı ve güzel günlere dönüleceği yorumu yapılır.

Kimi falcı için kahve falında kalp ve anahtar görmek sır manasına gelir. Bu falcıların dediğine göre yakın olduğunuz bir arkadaşınız size sırrını açacaktır. Bu sır onun için çok önemlidir ve onu tutmanızı isteyecektir. Size verilen sırrı önemsizmiş gibi görseniz de başkasıyla paylaşmamanız gerekir. Bunu saklayabilirseniz hem güveni boşa çıkarmamış hem de emanete hıyanet etmemiş olursunuz.

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda çıkan kalp ve anahtar seçim yapmak durumunda kalacaksınız demektir. Bu yorumculara göre kalp ve anahtar çok kuvvetli iki şık arasında kalınacağına ve bu durumun sizde sıkıntı yaratacağına işaret eder. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.