Falda Kalp Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kalp görmek ne demek? Falında kalp çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kalp neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kalp Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kalp Görmek Ne Demektir?

Falda kalp görmek, sevgi ve aşk manasına gelir. Kalbinizin çarpacağı ve hareketleneceği günlere yorumlanır. Falında kalp gören kimse hakkında usta yorumcular, bekarsa aradığı aşkı bulacağına, evliyse eşiyle arasındaki aşkın yeniden alevleneceğine işarettir. Bu yorumcuların kimisi evli kimsenin falında kalp çıkması için nikah tazelemek ya da çocuk manalarına gelir demiştir.

Kimi falcı için kahve falında kalp görmek fal sahibini seven kişi manasına gelir. Eğer falda büyük bir kalp çıkmışsa o zaman sizi çok seven kimse var demektir. Bu falcılara göre kahve falında birden fazla kalp görmek demek fal baktıran kimsenin etrafında sevilen kimse olduğuna yorumlanır.

Kahve falı yorumcualrının bazılarına göre ise falda kalp çıkması kalbin yanında bulunan diğer şekiller ile birlikte yorumlanır. Örneğin kalp ve tavuk ya da kuş şekli varsa yakın zamanda sevgili bulunacağına ya da uzak düşen aşıkların birbiriyle görüşeceğine yorumlanır. Diğer bir örneğe göre kalbin yanında hilal şekli varsa bu fal zenginlik manasına gelir. Kalp ve yarım ay yahut dolunay şekli var ise o zaman evlilik manasına gelir. Evli kimseler için bu durum çocuk müjdesidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum