Falda Kalkan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kalkan görmek ne demek? Falında kalkan çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kalkan neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kalkan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kalkan Görmek Ne Demektir?

Falda kalkan görmek kötüye yorumlanır. Tartışma ve sıkıntılar çıkacağı manasına gelir. Usta falcıların dediğine göre falında kalkan gören kimse bir arkadaşıyla tartışır. Tartışılan kimse bazen sevgili, bazen aileden biri de olabilir. Aranızda ufak bir mesele yüzünden tartışma çıkacak ve taraflar bunu uzatırsa sorun büyüyecek denir. Sıkıntının büyümemesi için sabırlı olmalı ve sakince tartışmayı denemelisiniz.

Kimi falcı için kahve falında kalkan görmek sınır demektir. Bu falcılara göre fal sahibi kendini sınırlarının içine hapseder. Dışarıdan yardım almak istemez ve kendi halinde yaşamak ister. Bunun sebebi önceden yaşadığı sıkıntılardır ve sorun psikolojiktir. Bu durumu yaşarsanız fark ettiğiniz anda yakın olduğunuz kimseden destek isteyin. Eğer yeterli desteği göremiyorsanız bir uzman yardımına başvurun.

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda çıkan kalkan yardım almaktır demiştir. Hiç beklemediğiniz konularda mücadele verirken size uzatılacak bir yardım eliyle hızlıca bunların üstesinden geleceksiniz denir. Bu yorumculara göre fal baktıran kimse aşırı korumacı hareketleri sebebiyle hem kendini hem de çevresini sıkıntıya sokmaktadır. Hareketlerine biraz daha dikkat etmeli ve ben ne yapıyorum diye sormalıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.