Falda Kale Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kale görmek ne demek? Falında kale çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kale neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kale Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kale Görmek Ne Demektir?

Falda kale görmek doğru yol demektir. Doğru yolda ilerlemeye yorumlanır. Falında kale gören kimse hakkında usta falcılar, yürüdüğü yolun doğru olduğunu belirtmiş ve bu yolda ilerlemeye devam etmesi gerektiğini söylemişlerdir. Falcılara göre bu kişi inandığı şeylerin peşinden giderken her zaman güzel insanlarla ve hayırlı şeylerle karşılaşacaktır. 

Kimi falcı için kahve falında kale görmek yönetici demektir. Kalenin etrafındaki diğer şekillere göre yorumlanır. Bu falcılara göre kale bağlı olduğunuz yöneticiye, müdürlere ya da kadınlar için kocalarına işarettir. Bu şeklin etrafındaki diğer şekillere göre aranızda olacak iyi ya da kötü hadiselere yorumlanır. Ayrıca falcıların bazılarına göre bu devlet yöneticilerine işarettir ve devlet ile aranızda meydana gelecek olay manasına gelir.

Kahve falı yorumcualrının bazılarına göre ise falda kale çıkması tutarsızlık demektir. Yaptığınız tutarsız davranışlar ve onun etkilerinden bahsedilir. Bu yorumcular fal baktıran kimsenin içinde bulunduğu ruh hali sebebiyle oldukça tutarsız davranışlar sergilediğini ve çevresindeki insanların bu durumdan rahatsız olduklarını söyler. Onlara göre kişi daha sakin olmaya çalışmalı ve karar verirken duygularını ikinci planda tutmalıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.