Falda Kaktüs Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kaktüs görmek ne demek? Falında kaktüs bitkisi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kaktüs neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kaktüs Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kaktüs Görmek Ne Demektir?

Falda kaktüs görmek, ayrılık ve hüzün manalarına gelir. Ufukta zorunlu ayrılık görüleceğine yorumlanır. Usta falcılara göre falında kaktüs gören kimse sevdiği kişiden ayrılır. Bazı yorumcular bu ayrılığı işinden ya da çevresinden ayrılmak olarak da yorumlamıştır. Kişinin iş için ya da farklı sebeplerle farklı bir yere taşınacağı söylenir. Ayrıca bu ayrılık kolay olmayacaktır. Hem kişiyi hem de çevresini hüzünlendirecektir.

Kimi falcı için kahve falında kaktüs görmek dedikodu demektir. Kaktüsün dikenleri asılsız söz olarak yorumlanır. Bu falcılara göre fal sahibinin dedikodusunu yapanlar vardır. Bu kimseler onu çekemeyen ya da ondan hazetmeyen kimselerdir ve kişinin iyi olmasını istemezler. Bu yüzden sivri dilleriyle aslı olmayan söylentiler ortaya atarlar. Bu söylentiler diken gibidir ve kişiye zarar verir. Böyle durumlara karşı fal sahibi hazırlıklı olmalıdır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda kaktüs çıkması sert mizaçlı kimse demektir. Bu yorumculara göre fal baktıran kişi ya da onun çevresindeki kimseler arasında yer alan bu kimse oldukça sert tavırlı ve güçlüdür. Bu özelliği ile kimisi tarafından çok sevilse de kimisi tarafından hiç sevilmemektedir. Bu kadar keskin olmamakta ve daha uyumlu olmakta fayda vardır denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum