Falda Kafes Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kafes görmek ne demek? Falında kafes çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kafes neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kafes Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kafes Görmek Ne Demektir?

Falda kafes görmek mal ve mülk demektir. Fal baktıran kişinin yeni şeyler satın alacağı yorumu yapılır. Usta falcılara göre falında kafes gören kimse ev sahibi olur. Ev almayı düşünenler için bu fal müjdedir. Aradıkları evi bulacaklarına ve ev sahibi olacaklarına işaret eder. Kimi falcı ise ev değiştirme ya da araba alma gibi durumların da olabileceğini rivayet etmiştir.

Bazı falcılar ise kahve falında kafes görmenin sıkıntılardan kurtulmak demek olduğunu söyler. Bu falcılara göre yaşadığınız sıkıntılar sizi hapsetmiştir. Bu sıkıntıları kafeste bırakıp özgürlüğe doğru kanat çırpacaksınız denir. Borçlarınız varsa ödeyecek, hastalıkla uğraşıyorsanız sağlık bulacak ve iş hayatınızda sorunlar yaşıyorsanız yeni iş bulacaksınız denir. Böylece daha huzurlu günlere kavuşacağınız rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kafes çıkması içinde kuş olup olmadığına göre yorumlanır. Kafesin içinde kuş ya da herhangi bir nesne varsa o sizi temsil eder. Etrafınızdan baskı gördüğünüze yorumlanır. Bu baskı yüzünden rahat değilsinizdir ve bir süre daha bu baskıya karşı mücadele edeceksiniz denir. Faldaki kafes boş ise o zaman sizi yeni ve ferah günler bekliyor demektir. Kafesten kurtulduğunuza ve kimsenin hayatınıza müdahale edemeyeceği günlere başlıyorsunuz diye yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.