Falda Kadın Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kadın görmek ne demek? Falında kadın çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kadın neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kadın Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kadın Görmek Ne Demektir?

Kahve falında kadın görmek, önemli kararlar almak demektir. Fal sahibinin önemli kararlar alacağına ve hayatında bazı değişiklikler yaşanacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında kadın gören kimse ciddi kararlar alacaktır. Bu kararlar evlilik, iş değişikliği, yeni eve taşınmak gibi kişinin yaşantısını önemli ölçüde değiştiren sonuçlara neden olacaktır. Bazı falcılara göre kişinin sevgili ya da eşiyle tartışmalar yaşayacağı ve ayrılık kararı alacağı rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının kimilerine göre falda kadın çıkması arkadaşlarınız aranızda yaşayacağınız tartışmalara işarettir. Aynı arkadaş gurubu içinde olduğunuz kimse ya da kimselerle bir konuda yaşayacağınız anlaşmazlık sebebiyle tartışacaksınız denir. Bu tartışma uzarsa küslüğe kadar gidecektir. Hatta kimi falcılar, arkadaş grubunu değiştirmeye kadar varacak tartışmalardan bahsetmiştir.

Kimi falcı ise falda kadın görmek nedir sorusuna tehlikedir cevabını vermiştir. Ona göre kadın tanışacağınız yeni kişiyi simgeler. Bu kişi oldukça tehlikeli ve sinsidir. Çok iyi görünür fakat kafasında türlü planlar kurar. Böyle kişilere karşı zarar görmemek için dikkatli olmalı ve gözünü dört açmanız tavsiye edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.