Falda Kadeh Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kadeh görmek ne demek? Falında kadeh çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kadeh neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kadeh Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kadeh Görmek Ne Demektir?

Falda kadeh görmek sırların ortaya çıkması demektir. Arkadaşlarınız tarafından ortaya çıkarılacak sırlara yorumlanır. Usta falcılara göre falında kadeh gören kimsenin sırrını paylaştığı arkadaşı bu sırrı tutamayacaktır. Başakalarından sırrını öğrenen fal sahibi çok üzülecek ve sinir olacaktır. Arkadaşıyla arasına mesafe koyacak ve her arkadaşına güvenmemesi gerektiğini anlayacaktır.

Kimi falcı için kahve falında kadeh çıkması kısmet demektir. Bu falcılara göre kısmetini arayan kişi muradına erecektir. Karşısına çok iyi bir kimse çıkacak ve onunla evlilik kararı alacaktır. Evli kimseler için bu durum çocuk demektir. Ayrıca çocuktan gelecek güzel haber olarak da yorumlanır.

Kahve falı yorumcularının kimisine göre ise falda çıkan kadeh duygusal zamanlar geçireceğinize işarettir. Bu yorumcular fal baktıran kimsenin duygu yoğunluğu içinde olacağını, karışık duygular yüzünden olması gerekenden daha alıngan ve kırılgan davranacağını belirtirler. Bu döneme dikkat etmeniz gerektiğini ve yıpratıcı olacağını dile getirirler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.