Falda Kabir Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kabir görmek ne demek? Falında kabir çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kabir neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kabir Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kabir Görmek Ne Demektir?

Falda kabir görmek, hastalık demektir. Fal sahibi için hastalık ve üzüntü habercisidir. Usta falcıların dediğine göre falında kabir gören kimse hasta olur. Kişinin mevcut hastalığı varsa devam eder. Kimi falcıya göre hastalığın şiddetleneceğine yorumlanır. Ağır hastası olan kimse için falda çıkan kabir ölüm manasına gelir.

Kimi falcı için kahve falında kabir görmek işlerin kötüye gideceği işaretidir. Özellikle iş hayatında kötü zamanlar geçirileceğine yorumlanır. Bu falcılara göre kişi çalışan biriyse patronuyla ya da müdürüyla sorunlar yaşar. İş yerindeki huzuru bir süreliğine bozulur. Çalışmayan kimseler için bu falın yorumu çevresinde olup bitenlerden rahatsız olmak ve bazı kimselerle tatsızlıklar yaşamak demektir. Ufak tartışmalardan kavgaya ve küslüğe kadar gidebilecek durumlardan bahsedilir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda kabir çıkması kötü değildir demiştir. Onlara göre bu fal yeniden doğmak demektir. Etrafındaki şekillere göre yorumlansa da bu yorumculara göre kişinin kötü gidişatı düzelteceği rivayet edilir. Bilhassa özel hayatında ters giden konuların düzeleceği ve eski mutlu günlere geri dönüleceği yorumu yapılır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.