Falda Fasulye Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında fasulye görmek ne manaya gelir? Kahve falı uzmanlarına göre kahve fincanında fasulye simgesi görmek nasıl yorumlanıyor? İşte, kahve falında fasulye görmenin fal yorumu;
Falda Fasulye Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Fasulye Görmek Ne Demektir

Falda fasulye simgesi görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında fasulye görmek, fincanda pek karşılaştığımız bir işaret olmasa da, fal sahibinin gelecek günleri hakkında bazı bilgiler verir. Falda fasulye figürü çıkarsa, bu olumsuz olaylara işaret eder. Kahve falında çıkan fasulye moralinizin bozacak bazı olaylar yaşanacak demektir. Falda fasulye görmek, birçok fal uzmanı tarafından sosyal hayatınızda ve karşılıklı ilişkilerinizde sizleri bekleyen sıkıntıların varlığına yorumlanır. Maddi olarak sıkıntı yaşayabilir ve kazancınızın bereketini görmeyebilirsiniz.

Kahve fincanında fasulye şeklinin çıkması, yakın zaman içinde sizleri zora düşürecek bir olaya işaret eder. Bu özel hayatınızda yüzleşeceğiniz gerçekleriniz olabilir. Sevdiğiniz insanla aranız tamamen bozulabilir ve ilişkinizi toparlayamayacak bir hale gelebilir. Kahve tabağında görülen fasulyenin manası, sürekli size karışan birilerinin varlığına yorumlanır.

Falda görülen fasulye sembolü, bazı kahve falı yorumcularına göre çekilecek maddi sıkıntılara işaret eder. Finansal konuda sıkıntı çekeceğinize, yatırımların istediğiniz boyutta olmayacağı manasına gelir. Kahve falında kuru fasulye görmek, derde ve sıkıntıya tabir edilir. Sıkıntılarınızın içinden çıkamayacağınız ve sorunların gitgide büyüyeceği anlamına gelir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.