Falda Fare Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında fare görmek ne manaya gelir? Fal uzmanlarına göre kahve fincanındaki fare "şekli nasıl yorumlanır? İşte, merak ettiğiniz cevaplar haberimizde;
Falda Fare Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Fare Görmek Ne Demektir

Falda fare görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında fare görmek; fare sinsi bir hayvan olduğu için çevrenizde sinsi dolaşan bir insana yorumlanır. Bu kişi haberiniz olmadan iş yapıyor ve size ihanet ediyor olabilir. Falda fare görmek, bazı kahve falı yorumcularına göre uğrayacağınız maddi kayıpların habercisidir. Güvenilir olmayan biri sizden borç para isteyebilir ve sizi mağdur bırakabilir. Etrafınızda güvenli olmayan kişilere taviz vermeyin. Yoksa maddi anlamda sizi sıkıntıya sokabilir ve elinizde, avucunuzda ne varsa kaybetmenize sebep olabilir.

 

Kahve fincanında fare şeklinin çıkması, genellikle negatif olaylara ve dost görünümlü düşman manasına gelir. Fal sahibi çevresinde bulunan kişilere dikkat etmeli ve yaptığı harcamaları ne yönde yaptığını bilmelidir. Kahve falında fare kafası görmek ise, iş sahibi olan kişilerin maddi anlamda zor bir sürece gireceği manasına gelir. Çalıştığınız işten çıkartılabilir veya istifa edebilirsiniz. Gelecek günlerde geçiminizi sağlamakta oldukça zorlanacağınıza ve maddi olarak çöküntü içine gireceğinizin habercisidir.

Kahve falında fare ve yılan şeklinin yan yana çıkması, kazandığınız paraya göz koyan birilerinin olduğuna yorumlanır. Fal sahibi ilerleyen zamanlarda ortak bir işe girişimi yapmaktan kaçmalıdır. Ortaklık yapacağınız kişi size zarar verebilir ve sizin kötülüğünüzü isteyebilir. Sizi kıskanan bu kişilerle ortaklık yapmanız doğru olmayacaktır. Kahve tabağında çıkan fare şekli büyükse, sizi bekleyen büyük sıkıntılara işaret eder. Kahve tabağında görülen farenin manası, aile içerinde uzak durmanız gereken biridir.

 

Falda fare sembolü, mal ve mülkünüzden birilerinin gözü olabilir. Size sinsice yanaşan bu kişilerden uzak durursanız onların size vermek istediği zarardan kurtulacaksınız. Kahve falında büyük fare görmek, yalancı, dolandırıcı ve iftiracı birine yorumlanır. Bu kişi oldukça tehlikelidir. Kahve falında fare ve kedi görmek, kendinizi korumaya almak için kurnaz olmalı ve o kişinin oyununa gelmemelisiniz. İş yaşamınızda sizi yenilgiye uğratmak isteyen biri olabilir. Bu kişiye dikkat etmeniz gerekecektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.