Falda E Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında E harfi görmek ne manaya gelir? Fal bakan uzmanlara göre kahve falındaki E harfi nasıl yorumlanıyor? İşte, merak ettiklerinizin cevabı haberimizde;
Falda E Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında E Harfi Görmek Ne Demektir

Falda E harfinin görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında E harfi görmek; yakın zamanda tanışacağınız ve sizin için önemli olan birinin harfinin içinde E harfinin geçeceğine yorumlanır. Bu insan sizinle zıt kişiliğe sahip biridir. Hiçbir ortak noktanızın olmaması, zevklerinizin uyuşmamasından dolayı sürekli bir çekişme içinde olacağınıza yorumlanır. Falda E harfi görmek, isim içinde bu harfin geçtiği biri ile uzlaşma sağlayamayacağınıza yorumlanır.

Kahve fincanında E harfi çıkması, bekar kimseler için aşık olacakları insanın baş harfinin “E” olacağına işaret eder. Yakın zamanda içinde E harfinin geçtiği biri ile tanışacağınıza işaret eder. Kahve tabağında E harfi varsa, hane içine E harfini içinde bulunduran birinin gireceğinin habercisidir. Kahve falında E harfi ve yanında bir yol varsa, uzaktan gelecek misafirin isminde bu harfin geçtiği söylenir. Eğer fincanda bu harfle birlikte kalp çıkarsa, baş harfi E olan biriyle evleneceksiniz demektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum