Falda Deve Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında deve kuşu görmek ne manaya gelir? Kahve falında deve kuşu sembolü görmek nasıl yorumlanır? İşte, fincanda deve kuşu işareti çıkmasının falcılara göre yorumu;
Falda Deve Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Deve Kuşu Görmek Ne Demektir

Falda deve kuşu görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında deve kuşu görmek; içine kapanık, çekingen ve korkak bir insanı simgeler. En küçük sorunda bile kendinizi geri plana atıyorsunuz. Bu kadar korkak olmanız size hiçbir şey kazandırmıyor. Aile içerisinde de bu şekilde davranmanız, aile bireylerinin sizden uzaklaşmasına neden olabilir. Hatta bu davranışlarınızdan ötürü sizi ciddiye almayacakları bir olay başınızdan geçebilir. Falda deve kuşu görmek, sosyal bir çevrenizin olmadığını ve kendi başınıza hareket eden bir kişi olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda kahve fincanında deve kuşu simgesi görmek, tüm sorunlarınızı içinize attığınıza delalet eder. Çevrenizle sıkıntılarınızı paylaşmayıp sürekli içinize atıyorsunuz demektir. Dertlerinizi sürekli içine atmanız ruhsal olarak çöküntüye uğramanıza ve kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir.

Falda deve kuşu sembolü, bazı kahve falı bakıcılarına göre, çok uzak bir yere gideceğinize yorumlanır. Bu uzun seyahat size iyi gelecektir. Günlük hayatımızda deve kuşunun korkak ve sürekli bir şeylerden kaçtığı için başını kuma gömdüğü söylenir. Siz de deve kuşu gibi sürekli gerçeklerden kaçarak başınızı kuma gömüyorsunuz. Ancak artık yüzleşme zamanınız geldi ve hatta geçiyor. Kahve falında deve kuşu kafası görmek, ilişkinizde bir güvensizlik söz konusudur. Kahve falında deve kuşu yumurtası ise çok önemli bir bilgiyi sakladığınızı gösterir. Sakladığınız bu bilgileri yakın çevrenizde her an biri öğrenebilir.

Kahve falında deve kuşu görmek ne demek? cevabını kısaca sizlere vermeye çalıştık. Falcıların kahve falında deve kuşu görme yorumu ise şöyledir; bir dostunuzun sizinle sohbet etmek ve sorunlarını paylaşmak isteyebilir. Kahve fincanı veyahut kahve tabağında çıkan deve kuşu figürü, bir konuda sizden özür bekleyen birinin varlığına yorulur. Düşünün, eğer özür dilemeniz gereken bir kimse varsa vakit harcamadan o kişinin gönlünü alın.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.