Falda Cüce Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında cüce görmek fal uzmanları tarafından nasıl yorumlanıyor? Kahve falında görülen cüce sembolleri nelere işaret eder? İşte, falda görülen cüce simgesinin manası;
Falda Cüce Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Cüce Görmek Ne Anlama Gelir

Falda cüce görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanmaktadır;

Kahve falında cüce görmek, fala bakan kişinin hayatına sihirli bir elin dokunacağını ve tüm kötülüklerin bir anda kaybolacağına yorumlanır. Fal sahibinin cinsiyetine göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal sahibi erkek ise yıllardan beri tanıdığı kıza yapmış olduğu jestlerin karşılığını sonunda alabileceğine delalet eder. Bu karşılıklı etkileşim sonucu büyük bir aşk doğacak demektir. Kahve falında cüce görmek, fala baktıran kişi kadın ise etrafında sürekli dolayıp duran birinin ama bu kişiyi bir türlü fark etmediğine işarettir. Bu erkeği fark ettiği zaman hayatının değişeceğini ve sürekli bu kişiyi çevresinde isteyeceğine yorumlanır.

Falda cüce görmek bazı kahve falı yorumcularına göre, istenmeyen misafir demektir. Yakın zamanda gelecek olan misafire mecburen katlanmak zorunda kalacaksınız. Bu kişinin varlığından aşırı rahatsızlık duyan kişi, kendini dışarıya atmak için sürekli bahaneler üretecek demektir. Fincanın dip kısmında bir cüce varsa aile içerisinde korkan birinin varlığına yorumlanır. Bu kişi yaptığı hatalardan dolayı sürekli üzülür ve çevresinden tepki alacağını bildiği için bu durumu sürekli gizlemek gereği duyar. Fincanın kulp kısmında belirginleşen cüce simgesi ise sırların yakın zamanda ortaya çıkması gerektiğine işaret eder. Bu sırların saklanması sizlere zarardan başka bir şey getirmeyecektir.

Falda cüce görmek ne demektir sorusunun bir diğer cevabı ise hislerinden sürekli yanılan fal sahibi demektir. Bu kişi, karşı cinsle nasıl ilişki kuracağını bilmeyen, bundan dolayı sürekli ilişkiye başlamaktan kaçınan, yeni bir ilişkiye başlamaya cesaret edemeyen birini simgeler. Kahve falı tabağında cüce sembolü görmek, ilerleyen günlerde güvensizlik sorununuzun ortadan kalkacağına ve daha özgüvenli bir şekilde ilerleyeceğinize yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum