Falda Büyük Ağaç Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında büyük ağaç görmek falcılar tarafından nasıl yorumlanır? Falda görülen büyük ağaç sembolü ne gibi anlamlara gelmektedir? Falınız ile ilgili merak ettiğiniz her şey yazımızda...
Falda Büyük Ağaç Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Büyük Ağaç Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan büyük ağaç şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında büyük ağaç görmek, tüm kolları ve yapraklarıyla beraber büyük bir aileyi simgeler. Falda çıkan büyük ağacın ne kadar çok dalı varsa fal sahibinin ailesi de o kadar genişleyecek demektir. Kahve falında görülen büyük ağaç figürü, izdivacın, sözlü olmanın ve ilişkinin resmiyet kazanmasının işaretidir. Falda çıkan büyük ağacın meyveleri varsa bu da fal sahibinin izdivacından bir sürü evladının olacağına yorumlanır. 

Kahve falı yorumcularına göre bu fal, fal sahibinin cinsiyetine göre de farklı değerlendirilebilmektedir. Falında büyük ağaç şekli çıkan beylerin yeni ticari atılımlar yapacağı ve işlerinde muvaffak olacağı rivayet olunur. Yine bu fal, erkekler için işinde yükselmeye ve mertebe atlamaya yorulur. Falında büyük ağaç çıkan bekar hanımların kısa süre içinde mutlu bir izdivaç gerçekleştireceği, evli bayanların ise erkek evlat sahibi olacağı anlamına gelir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.