Falda Büst Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında büst çıkması falcılar tarafından nasıl değerlendirilmektedir? Falda görülen büst sembolü ne gibi anlamlara gelmektedir? Usta falcıların kahve falında çıkan büst şekli hakkındaki yorumları nelerdir? İşte, cevaplar...
Falda Büst Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Büst Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan büst şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında büst görmek, iki farklı anlama gelmektedir. Falda görülen büst, kadını andırıyor ise fal sahibinin partneriyle arasındaki her şeyin iyi olduğuna yorumlanır. Falda kadın büstü görmek, genel olarak beraberlikle açıklanır. Falda kadın büstü çıkması, fal baktıran bireyin beraberliği ile ilgili ipuçları verirken çoğunlukla olumlu havadisleri içerir. Kahve falında görülen bayan büstü, güçlü ve büyük bir sevdaya delalettir. Bu fal, sorunlu bir aşkın biteceğine ve duygu yüklü güçlü bir beraberliğin ilk adımlarının atılacağına işarettir. 

Kahve falı yorumcularına göre kahve falında çıkan büst bir erkeği andırıyorsa bu da kişinin çalışma yaşamındaki birtakım sorunların alametidir. Kahve falında erkek büstü çıkması, falına bakılan kimsenin işlerinin kötüleşmesiyle yaşayacağı maddi kayba yorumlanırken; kendisine parasal destek vermek isteyenlerin samimiyetine de inanmaması gerektiğine delalet eder. Falda hem kadın hem de erkek büstleri yan yana belirmişse bu da kişinin çalışma arkadaşlarından biriyle beraberlik kuracağı anlamına gelir. Fal sahibi çalışma hayatındaki problemlerini kısa süre içerisinde eline geçecek toplu para ile çözecektir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.