Falda Boynuz Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında boynuz görmek falcılar tarafından nasıl yorumlanır? Falda görülen boynuz sembolü ne gibi anlamlara gelmektedir? Falınız ile ilgili merak ettiğiniz tüm değerlendirmeler yazımızda...
Falda Boynuz Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Boynuz Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan boynuz şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında boynuz görmek, kötü şekilde yorumlanmaktadır. Kahve falında boynuz çıkması, fal sahibinin partneri tarafından aldatılacağı anlamına gelir. Kimi kahve falı yorumcuları falda çıkan boynuz sembolünü otorite ve yönetimle açıklarken; falcıların bir kısmı da bu falı, gıybet ve aslı astarı olmayan sözle yorumlamaktadır.

Falda çıkan boynuzun biçimi, yeri ve hali de daha isabetli tahminler yapılabilmesi için önemlidir. Kahve falında görülen boynuz şekli, fal fincanında belirmişse bu fal sahibinin işinde yükseleceği anlamına gelir. Bu fal, kişinin aşk ilişkisinde de her şeyin yolunda olduğuna ve ilerleyen dönemlerde daha da olumlu şeyler yaşayacağına işaret eder. 

Kahve falında boynuz görmek, fal baktıran bireyin yakını gibi davranan dost bildiği birinin farklı hesaplar içinde olduğuna ve onun gizli bilgilerini başkalarına anlattığına yorulur. Falda görülen boynuz figürü, kişinin çalışma yaşamında ortaya çıkacak mağduriyetlerinin kendi işlerini sekteye uğratacağına da delalet eder. Falına bakılan şahsın yaşamına kötü etki edecek hastalıklarla boğuştuğunun da alametidir. Bu fal, kişinin aile yaşamında kendisini derinden yaralayacak hadiselerin ortaya çıkabileceğine de yorumlanır. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.