Falda Boğaz Köprüsü Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında boğaz köprüsü görmek falcılar tarafından nasıl yorumlanmaktadır? Falda görülen boğaz köprüsü sembolü ne gibi anlamlara gelmektedir? İşte, cevaplar...
Falda Boğaz Köprüsü Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Boğaz Köprüsü Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan boğaz köprüsü şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında boğaz köprüsü görmek, falına bakılan kimsenin ilerleyen günlerde birtakım meselelerde çekeceği güçlüklere yorumlanır. Kahve falında boğaz köprüsü çıkması, çoğunlukla yaşamınızın zorlu bir sürece doğru sürükleneceğine delalet eder. Kişinin yaşayacağı bu zorlu dönemde bazı parasal ve manevi sorunlarla yüzleşebileceğini bilmeli ve hazırlıklı olmalıdır. Falda çıkan boğaz köprüsünün uzunluğu çekeceğiniz derdin süresi hakkında bilgi verir. Boğaz köprüsü ne denli uzunsa çileniz o kadar uzun zaman devam edecektir. 

Kahve falı yorumcularına göre falında boğaz köprüsü görülen bireylerin son derece dikkatli olması gerekir. Kişi, bu süreçte ailesinden ve yakın arkadaşlarından destek istemeli ve kendisine yöneltilen tavsiyeleri kulak ardı etmemelidir. Buhrana sürüklenmemeli ve yaşadığı zor dönemden hem maddi hem de manevi en az zararla kurtulmanın hesabını yapmalıdır.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek, kişinin çalışma yaşamında yüzleşeceği problemlere de işaret eder. Fal sahibi iş yerinde kendisine yardımcı olmak isteyen kişilerin tavsiyelerine uymalıdır. Falda görülen boğaz köprüsü, kişinin kendi problemlerini çözerken çelikiye düşeceğine delalet eder. Fal baktıran şahıs, sevgilisiyle ilgili yaşadığı problemleri dert etmek yerine bu sıkıntıları onunla paylaşmalıdır. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.