Falda Baston Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında baston görmek falcılar tarafından nasıl yorumlanır? Falda görülen baston sembolü ne gibi anlamlara gelmektedir? Usta falcılara göre kahve falında çıkan baston simgesinin içerdiği anlamları sizlerle paylaşıyoruz.
Falda Baston Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve Falında Baston Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan baston şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında baston görmek, fal sahibinin cana yakın, temiz yürekli, akıllı ve çevresi tarafından çok sevilen biri olduğu anlamına gelir. Kahve falında baston çıkması, sıhhatli, muvaffakiyet dolu ve aydınlık yarınlara işaret eder. Kimi kahve falı yorumcuları falda görülen baston figürünü, fal baktıran bireyin başarılı olmak için birilerinden destek gördüğüne ve tüm başarılarını o kişiler sayesinde elde ettiğine yorumlamaktadır. Kişinin her zora düştüğünde elinden tutan birilerinin olduğuna yorulur ve fal sahibi bu kişilere saygısını bozmamalıdır. 

kahve-falinda-baston-gormek.jpg

Kahve falında baston görmek, kişinin aşk hayatına dair ipuçları da verir. Fal sahibinin partnerinin verdiği kararları tam olarak idrak etmeye ihtiyacı var demektir. Partneri fal baktıran bireye kendi düşüncelerini açıklamasa da hal ve tavırları bazı şeyleri anlatabilir. Kişi partnerini kıracak ve hüzünlendirecek sözler kullanmamalı tavırlar sergilememesi anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Baston Şekli Görmek

Falda çıkan baston şekli, çalışma yaşamınızda hayli temkinli olmanız gerektiğine dair bir uyarı mahiyetindedir. Küçük sinir bozuklukları ve düşünmeden alınan kararlar çalışma hayatınıza darbe vurabilir. Falında baston çıkan kimselerin iş arkadaşlarına gereken ilgiyi göstermemeleri ve onlar yokmuş gibi hareket etmeleri çalışma arkadaşlarını üzebilir. Kişi bu duruma bir çare bulmalı ve bazı tutumlarında köklü değişikliklere gitmelidir. 


Kahve Falında Baston Tutan Dede Görmek

Falda baston tutan dede görmek kişinin hayatında bazı güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatında hiç beklemediği bir anda yükseleceğine, kendisine her daim yardım edebilecek iyi ve mert olan dostlara sahip olacağına rivayet eder.


Kahve Falında Baston Tutan Çocuk Görmek

Falda baston tutan çocuk görmek, bir sebepten dolayı aşırı üzüleceğinize, uzun ve heyecanlı bir ömür sürdüreceğinize, sırrınızı paylaşacağınız kişinin size ihanet edeceğine ve pişman olacağınıza alamet eder.


Kahve Falında Baston Tutan Kadın Görmek

Falda baston tutan kadın görmek, kişinin sıkıntılarından kurtulacağına ve müjdeli bir haber alacağına delalet eder. Hayatında yaşanacak olan yepyeni gelişmelere, güzel başlangıçlar yapılacağına işaret etmektedir.


Kahve Falında Baston Tutan Erkek Görmek

Falda baston tutan erkek görmek, fal sahibinin bir işte çok fazla başarılı olacağına, kendisine alaycı gözlerle bakanların kişinin başarılarını görünce pişman olacağına rivayet eder. Ayrıca falda baston tutan erkek görmek, çok kötü olaylar yaşadığına fakat kimseye söylemediğine işaret eder.


Kahve Falında Baston Tutan Yaşlı Kadın Görmek

Falda baston tutan yaşlı kadın görmek, herkesin sahip olmak istediği bazı şeylere sahip olacağına, etrafındaki insanların bu şeyi çok kıskanacağına fakat belli etmeyeceğine, sevdiği bir abisinin kendisine maddi anlamda yardım edeceğine delalet eder.


Kahve Falında Baston Tutan Birini Görmek

Falda baston tutan birini görmek, akrabalarınızın sizi özlediğine fakat ilk adımı sizden beklediğine, sizle mutlu vakit geçirmek istediklerine, zor günleri tek başınıza değil sevdiğiniz insanlarla hep birlikte atlatacağınıza rivayet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.