Falda Bağırsak Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında bağırsak görmek falcılar tarafından nasıl yorumlanır? Falda görülen bağırsak sembolü ne gibi anlamlara gelmektedir? Falınız ile ilgili merak ettiğiniz her şey yazımızda...
Falda Bağırsak Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve Falında Bağırsak Görmek Ne Demektir?

Kahve falında bağırsak görmek, birçok farklı anlama gelmektedir. Fal sahibinin dostları, hısımları ve yakınları ile açıklanır. Kahve falında bağırsak çıkması, fal sahibinin yakın zamanda mirasa konacağına veya işinde yükseleceğine yorumlanır. Kimi kahve falı yorumcuları bu falı, haksız kazanç ve kötü laflara yorarken; bazı falcılar da evlada ve dermana yormaktadır. 

Kimi falcılar da kahve falında çıkan bağırsak sembolünü, fal sahibinin kötülüklerden kaçacağına ve günahları için Allah'tan af dileceyeceğine yorumlar. Bu fal, kişinin dedikodusunu yapan birilerinin olduğuna ve bu durumun kişiyi güç durumda bırakacağına işaret eder. Falına bakılan bireyin işlerinin zorlaşacağına, çalışmalarında başarısız olacağına ve rızkının azalacağına delalet eder. Kişinin aynı şekilde hastalıklarla yüzleşeceğine ve ilişkisinin de sonlanacağına yorumlanır.


Kahve Falında Hayvan Bağırsağı Görmek

Falda hayvan bağırsağı görmek, kişinin arkadaşlarıyla bazı saçma sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok başarılı adımlar atacağına ve bu başarısını kıskanacak bazı insanların olacağına, kişinin dikkatli olması gerektiğine işarettir.

kahve-falinda-bagirsak-gormek.jpg

Falda bağırsak görmek, fal sahibinin hiç ummadığı bir anda çok kötü duruma düşeceği, iş hayatında bir çok kez başarısız olacağı demektir. Daha sonra kişinin kendisini toparlayıp işine sıkı sıkı sarılacağı, her türlü zorlukla mücadele edeceği anlamına gelmektedir.


Kahve Falında İnce Bağırsak Görmek

Falda ince bağırsak görmek, fal sahibinin endişe duyduğu bazı olaylardan kurtulup feraha erişeceğine, kötü insanların oyununa gelip onlarla bir olacağına, haram işlerle uğraşacağına, kendisini düzeltmeye çalışmayacağına delalet eder.


Kahve Falında Kalın Bağırsak Görmek

Falda kalın bağırsak görmek, kişinin aklı başında daha doğru kararlar verebilen, daha disiplinli birisi olacağına, kendisine pis işler yaptırmak isteyen insanlarla tanışacağına fakat onlara asla yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.


Kahve Falında Bağırsak Ameliyatı Görmek

Falda bağırsak ameliyatı görmek, kişinin hayatındaki sorunlarıyla çok iyi bir şekilde mücadele edeceğine, karşısına çıkan ilk sorunda pes etmeyen sonuna kadar direten birisi olacağına, inatçı ve çalışkan bir yapısı olacağına, iş hayatında çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.


Kahve Falında Kuzu Bağırsağı Görmek

Falda kuzu bağırsağı görmek, fal sahibinin aklı başında daha doğru karar verebilen birisi olacağına, eskiden yaşamış olduğu boş hayatını bırakıp dine ve ilme yöneleceğine, hayatını dininin üzerine kuracağına işaret etmektedir.


Kahve Falında İnek Bağırsağı Görmek

Falda inek bağırsağı görmek, kişinin işi var ise işinde terfi edeceğine, yok ise çok iyi bir işe gireceğine, kendisini bu işte oldukça kanıtlayacağına ve kısa süre içerisinde makam sahibi olacağına, ailesi ile bazı sorunların baş göstereceğine delalet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.