Falda Ayna Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında görülen ayna falcılara göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Kahve falında ayna gören falcılar şu şekilde yorumlamaktadır.
Falda Ayna Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve Falında Ayna Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı kahve falında çıkan ayna şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında ayna görmek, genel olarak evlenmeye ya da çocuk sahibi olmaya yorulmaktadır. Fal sahibinin kalbindeki güzelliğin yüzüne yansımasına ve çevresi tarafından oldukça ilgi görmesine işaret eder. Falda ayna görmek aynı zamanda uzun bir yolculuğun da habercisidir.

Bazı yorumculara göre falda çıkan ayna simgesi, kötü bir haber alacağınız yönünde yorumlanmaktadır. Kahve falında ayna sembolü çıkmasını para, yolculuk, zafer, nişan, hastalık, şifanın sembolüdür.

Falda ayna çıkması, kişinin elde edeceği başarılar anlamına gelir. Fal sahibinin iş ya da okul hayatında beklenmedik bir şekilde çok iyi sonuçlar alacağına yorumlanır.


Kahve Falında Kırık Ayna Görmek

Falda kırık ayna görmek, kişinin maddi anlamda gücünü kaybedeceğine, bu durumun iç dünyasında mutsuz olmasına sebep olacağına, evindeki bereketin kaçacağına, işindeki veriminin azalacağına işaret etmektedir.

falda-ayna-gormek.jpg

Falda ayna görmek, kişinin yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım edeceği demektir. Fal sahibinin iş hayatında çok parlak bir döneme gireceği, patronlarına kendisini kanıtlayacağı, tüm çalışmalarından oldukça büyük başarılar elde edeceği anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Eski Ayna Görmek

Falda eski ayna görmek, kişinin rahat edeceği bir döneme gireceğine, bu dönemde iş hayatındaki sorunları çözüme kavuşturacağına, hayatında başarılı olmak için bazı çalışmalar yapacağına, maddi sorununu tamamen ortadan kaldıracağına delalet eder.


Kahve Falında Yuvarlak Ayna Görmek

Falda yuvarlak ayna görmek, kişinin tatsız geçen bir dönemi atlatacağına, moralinin bozukluğunu sevdiği dostlarıyla beraber unutacağına, kendisini daha iyi hissedecek duruma geleceğine işaret eder.


Kahve Falında Kırık Ayna Görmek

Falda kırık ayna görmek, kişinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yakaladığı bütün fırsatların kendisine maddi ve manevi olarak döneceğine, işinde başarılı birisi olacağına işaret etmektedir.


Kahve Falında Ayna Parçaları Görmek

Falda ayna parçaları görmek, fal sahibinin sıkıntılı bir döneme gireceğine, bu dönemde yanında çok fazla insanın olmayacağına, kişinin kendisini yalnız hissedeceğine, bu dönemin kendisini çok fazla değiştireceğine, sıkıntılı dönemden çıktığında eskisi gibi olamayacağına delalet eder


Kahve Falında Dikiz Ayna Görmek

Falda dikiz ayna görmek, kişinin pis işlere bulaşacağına, boğazından haram lokma geçeceğine, maddi kazancını tehlike yollardan kazanacağına, huzursuz ve mutsuz birisi olacağına, etrafındaki insanlara kötü davranmaya başlayacağına rivayet eder.


Kahve Falında El Aynası Görmek

Falda el aynası görmek, kişinin bu zamana kadar yapmış olduğu kötülüklerden af dileyip dinine yoğunlaşacağına, yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet eder.


Kahve Falında Ölmüş Birini Aynada Görmek

Falda ölmüş birini aynada görmek, kişinin dünya malı edinmek için elinden gelen her şeyi deneyeceğine, maddi sorunlarını tamamen ortadan kaldırıp, bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.