Falda Ayı Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda ayı ne demek? Kahve falında ayı görmek ne anlama gelir? Kahve falında peluş ayı görmek veya kahve falında ayı pençesi görmek nasıl olaylar yaşanacağının habercisidir? İşte falda çıkan ayı sembolü ile ilgili fal yorumları;
Falda Ayı Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve Falında Ayı Görmek Ne Demektir?

Falda ayı görmek, aptal bir düşmanı temsil eder. Kahve falında ayı görmek, aynı zamanda birinin boyunduruğu altına girmeye, adeta o kişinin esiri olmaya işaret eder. Falda ayı çıkması, falcı yorumlarından birine göre, hilekar ve çirkin bir kadın ile muhatap olmak zorunda kalmanın habercisi niteliğindedir.

Kahve falı yorumlarından birine göre falda ayı görmek, tıpkı köpeğin 42 tane dişi olduğu gibi bunun da dişi bulunması sebebiyle, bir dilek tutulması sonucunda kırk birinci gün veya kırk ikinci gün, o dileğin gerçekleşeceği söylenir.

Kahve falında ayı görmek, fal sahibine üstün gelmek için çabalayan birinin varlığını temsil eder. Bu kişi fal sahibinin iş hayatında olabilir.

Kahve Falında Ayı Pençesi Görmek

Falda ayı pençesi görmek, fal sahibine çevresindeki birinin ya da birilerinin kötü bir oyun oynayabileceğini ifade eder. Tanıdığınız veya yeni tanışacağınız bir kadın olabilir. Bu kadına dikkat etmenizi söyler.

Kahve falında ayı patisi görmek, emri altında bulunulan kişinin fal sahibine kötü davranacağına işaret eder. Yorumculara göre, kişi bu kişiden hak etmediği sözler işitebilir.

Kahve Falında Ayı Kafası Görmek

Kahve falında ayı kafası görmek, fal sahibinin hayatına oyunbaz ve uğursuz bir kadının girebileceğine yönelik bir uyarıdır. Kahve falında boz ayı görmek de olumsuz olarak yorumlanır.

Falda ayı ne demek diye merak edenler, bu fal sembolü, kimsenin eline koz verilmemesi gerektiğinin işaretidir. Yeni tanışılan kişilere güvenilmemelidir.

Kahve falında beyaz ayı görmek, aşk hayatında partnerle aranın bozulabileceğine yönelik bir uyarı niteliği taşır.

Kahve Falında Oyuncak Ayı Görmek

Falda oyuncak ayı görmek, tehlikenin habercisi olmakla birlikte bu tehlike o kadar büyük bir şey değildir. Kahve falında peluş ayı görmek, fal sahibinin fincanı kapatırken tuttuğu dileğin gerçekleşeceğini sembol eder.

Kahve falında ayı yavrusu görmek, fal sahibini düşmanlarına karşı tedbirli olması yönünde uyarır.

Kahve falında ayı görmek, aynı zamanda fal sahibinin haksız olduğu bir durumda fazla tepki gösterip karşısındaki kişileri gereksiz yere kıracağına yorulur.

Kahve fincanının dibinde yatan bir ayı görmek, fal sahibinin üzüldüğü bir durum olduğunu fakat bu durum için sessiz kalmayı tercih ettiğini gösterir. Ancak gerektiği zaman konuşmak için beklemektedir.

Falda ayı görmek, sembolün çıktığı konuma göre de değişmektedir. Falda ayı sembolü fal tabağında çıkmışsa fal sahibinin, kaba biri ile bağlarını koparacağına işaret ederken; falda ayı sembolü fal tabağının ortasında çıkmışsa bu kişinin fal sahibine çok yakın biri olduğu söylenir.

Kahve falında ayı postu görmek, fal sahibinin etrafında onun iyiliği için uğraştığını gösteren fakat o kadar da iyi niyetli olmayan birinin varlığının temsilidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum