Falda Armut Görmek Ne Anlama Gelir

Falda armut görmenin anlamı ve yorumu nedir? Kahve falında armut görmenin gelecek ile ilgili nelere gebe olduğunu tüm detaylarıyla buradan öğrenebilirsiniz.
Falda Armut Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Armut Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı kahve falında çıkan armut şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında armut görmek, bekar kişiler için evliliği müjdelemektedir. Kişiler evli ise yakın zamanda kız çocuğuna hamile kalacakları anlamına gelir. Falda armut görmek, karşılaşacağınız bir beladan dolayı elinizdeki varlığınızdan olacağınıza, mallarınızı satacağınıza ve bir süre sıkıntı çekeceğinize yorumlanır.

Kahve falı yorumlarına göre falda armut çıkması, mutlu, keyifli ve huzurlu olmak anlamına gelir. Bazı yorumlara göre ise, kişinin haram mal elde etmesine ve bununla beraber bazı hastalıklara yakalanmasına da yorumlanır. Bu nedenle harama bulaşmadan alın teri ile para kazanmanız konusunda uyarı niteliği taşımaktadır. Ayrıca yaşlı ve hasta bir yakınınız var ise yakın zamanda onu kaybedebileceğinize de işaret etmektedir.

Falda armut simgesi görmenin bir diğer anlamı, uzun bir yolculuğa çıkacağınızın bir habercisidir. Kişinin iş ya da okul hayatında yükselişe geçerek, başarılara imza atacağını göstermektedir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.