Falda Antika Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında antika görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda antika görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Antika Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Antika Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı kahve falında çıkan antika şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında antika görmek, genellikle geçmişteki bir sırra yorulmaktadır. Geçmiş günlerde saklanan ve sıkıntı verecek olan birtakım sırların veya gizemli olayların açığa çıkarak sizi ve etrafınızdaki kişileri üzeceğini göstermektedir.

Falda antika görmek, uyarı niteliği taşımaktadır ve dikkate alınmalıdır. Fal sahibini yakın zamanda üzecek birtakım haberler geleceğine ve bu durumdan dolayı sıkıntı yaşayacağına yorumlanmaktadır.

Kahve falı yorumlarına göre falda antika çıkması, üzüntü anlamına gelir. Bazı yorumculara göre aşk hayatında sıkıntılar yaşayacağınıza ve sevdiğiniz kişinin geçmişte yaptığı hataları öğreneceğinize işaret eder. Kahve falında antika simgesi görülen kişi evli ise eşinin geçmişte yaşamış olduğu bir sorun yüzünden evlilik hayatı bir sıkıntılı döneme girebilir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.