Falda Altı Parmak Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında altı parmak görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda altı parmak görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Altı Parmak Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Altı Parmak Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı kahve falında çıkan altı parmak şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında altı parmak görmek, az rastlanan sembollerden biridir. Falda altı parmak görmek, kişinin şaşkınlığa uğrayacak haberler duymasına delalet eder. Falında altı parmak çıkan kişi eğer bekar ise kısa sürede evlenecek, evli kişi eğer falında altı parmak görmüşse kısa sürede haneye yeni bir birey gelecek demektir. Kahve falında altı parmaklı bir el görmek, genellikle kişisel açıdan bir takım zorluklar yaşayacağınıza ve bu zorlukların üstesinden gelmek için çok çabalamanız gerektiğine delalet eder.

Kahve falı yorumlarına göre falda altı parmak çıkması, iş hayatında yaşanacak yükseliş anlamına gelir. Falda altı parmak simgesi gören bir kişinin maddi sıkıntıları kısa sürede çözülecek ve iç huzuru artacak demektir. Bazı yorumlara göre falda altı parmak sembolü çıkması, sıra dışı kişilerle karşılaşacağınızı ve bu kişilerden büyük destek göreceğinizi sembolize eder. Kahve falında altı parmak sembolü genellikle sevdiğiniz bir kişiden gelecek olan büyük armağan anlamına da gelir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.