Fala İnanma Falsız Kalma

Fala inanma falsız kalma sözünden yola çıkarak sizin için fal çeşitlerini araştırdık.
Fala İnanma Falsız Kalma

Tarot Falı

tarot-fali.jpg

Tarot kartları Batı’da on beşinci yüzyılda ortaya çıkmıştır. Tarot'un günlük yaşamı aydınlattığı ve yarının elçisi olduğuna inanılmaktadır. Tarot falı, 78 adet kart ile bakılır ve gelecek ile ilgili tahminlerde bulunulur.

 

Kahve Falı

kahve-fali-001.jpg

Kahve falı oldukça eski ve son derece klasik bir kehanet yöntemidir. Kahve fincanı telvesinin oluşturduğu şekillere bakarak yorumlanır. Yorum çoğunlukla fal bakan kişinin içinden hissettikleri ile ağırlık kazanır.

 

Sayı Falı

sayi-fali.png

Doğum tarihinden yola çıkarak sayılarla karakter analizi yapmak ve hayatınızın akışını belirlemek ile yola çıkan faldır.

 

Su Falı 

su-fali-.jpg

Su falında titreşimler incelenerek yorumlanır ve o titreşimlere anlam katılarak yorumlanır.

 

Papatya Falı

papatya-001.jpg

Papatya falı ile sevdiğinin seni sevip sevmediğini, çiçeklerin yapraklarından öğrenmeniz mümkün.  

 

El Falı

el-fali.jpg

Elinizdeki belirgin çizgilere bakarak, hayat çizgisi, evlilik çizgisi, iş ve kariyer çizgisi gibi, hedeflerinizi ve ileriki hedefleriniz ile ilgili ipuçlarına sahip olabilirsiniz. 

 

İskambil Falı

iskambil-.jpg

İskambil destesinde yer alan 52 kağıdı ile bakılan iskmabil falı, destenin arasından temsili bir kağıt seçilmesi ve tekrar desteye yerleştirilerek destenin açılması ile bakılır. Kartın anlamlarına göre fal yorumlanır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.